Altova Mailing List Archives


Re: why selectNodes returns nothing?

From: "Scott M." <smar@------.------>
To: NULL
Date: 6/15/2008 3:50:00 PM

As for the second one, I believe it's because test is not in single quotes 
as in:

xmlmodel.selectSingleNode("//UserMacro[@Name='test']");

For the first one, have you tried:

xmlmodel.getElementsByTagName("//UserMacro");

-Scott

"thinktwice" <memorialday@g...> wrote in message 
news:378c3cab-b763-446c-bca0-01ac89a97e40@u......
> my xml file is like this:
>
> <?xml version="1.0" encoding="gb2312"?>
> <VisualStudioPropertySheet ProjectType="Visual C++" ...>
>   <UserMacro Name="test" Value="test"/>
> </VisualStudioPropertySheet>
>
>
> xmlmodel.selectNodes("//UserMacro");
> xmlmodel.selectSingleNode("//UserMacro[@Name=test]");
>
> both return nothing, why? 


Disclaimer

These Archives are provided for informational purposes only and have been generated directly from the Altova mailing list archive system and are comprised of the lists set forth on www.altova.com/list/index.html. Therefore, Altova does not warrant or guarantee the accuracy, reliability, completeness, usefulness, non-infringement of intellectual property rights, or quality of any content on the Altova Mailing List Archive(s), regardless of who originates that content. You expressly understand and agree that you bear all risks associated with using or relying on that content. Altova will not be liable or responsible in any way for any content posted including, but not limited to, any errors or omissions in content, or for any losses or damage of any kind incurred as a result of the use of or reliance on any content. This disclaimer and limitation on liability is in addition to the disclaimers and limitations contained in the Website Terms of Use and elsewhere on the site.